Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΞΗΛΘΕ ΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΝΑ ΝΙΚΗΣΗ!

Το αντίθετο της Αγάπης είναι ο φόβος και όποιος σας φοβίζει εμπνέεται από δαιμονικές δυνάμεις! Πρέπει να είσαι αγωνιστής για να κερδίσεις τα ωραία απο τα ορατά και τα ωραιότερα απο τα αόρατα!

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ!

Η Ευρώπη σκέφτεται λογικά 1000 χρόνια τώρα, ξεγελάστηκε από...

τον Πάπα! Και η λογική νικά την καρδιά, γιατί έχασαν την τέχνη «καρδίαν καθαρν κτίσον ν μοί Θεός, κα πνεμα εθς γκαίνισον ν τος γκάτοις μου!» Έχασαν την τέχνη της μετάνοιας! Ο κορωνοϊός είναι απλά μία απαρχή, δεν είναι το τέρμα! Έρχονται πολλά και ποικίλα που κουράζεσαι και να τα διηγείσαι... Αυτό που χρειάζεται ένα είναι!

Να μάθουμε να καθαρίζουμε την καρδιά μας και τότε φεύγει και ο φόβος και παίρνουμε και αποφάσεις και πορευόμεθα από δόξα εις δόξαν!

Σας εύχομαι όλους και εσείς να εύχεστε για εμένα, να έχουμε καρδίαν καθαράν και να νικά την λογική και να νικά τον εγκέφαλο!

Οι δοκιμασίες δεν τέλειωσαν, μια που και ο Θεός θα απαντά στα σχέδια τους με τα σχέδια Του, μέσα απο τα οποία θα αναδειχθούν οι άνθρωποι της πίστης και της υπομονής των Αγίων, οι οποίοι θα διακονήσουν την παγκόσμια αναλαμπή της Ορθοδοξίας, που έρχεται σαν ζεστός ήλιος μετά την φοβερή καταιγίδα!

Όποιοι πάνε με την νεα τάξη πραγμάτων στην αρχή θα εξυπηρετηθούν, αλλά ύστερα θα υποταχθούν! Σωματικά και ψυχικά! Αυτά θα τα αφήσει ο Χριστός να ξεδιπλώνουν τα σχέδια τους και ύστερα θα τους τα ανατρέψει! Ανατροπή με γεωφυσικά φαινόμενα, εμφύλιες διαμάχες κτλπ! Ας έχουμε ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΣΤΕ!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΞΗΛΘΕ ΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Μην βλέπετε αν οι πολλοί μας εμπαίζουν, αν μας σταυρώνουν! Ο Θεός μας είναι ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ! Να ακολουθούμε το λόγο του Σταυρού όχι το λόγο της νέας εποχής! Της νέας αταξίας! ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!

Να ευχόμαστε να μας δίνει ο Θεός μετάνοια, να περάσουμε αυτές τις δοκιμασίες, τις εξετάσεις που ήρθαν και που έρχονται!

Να απαλλαγούμε απο τους τούρκους, τους ψευτοχριστιανούς και τους ψευτοέλληνες και να επανέλθει ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ στο δρόμο της ΣΩΤΗΡΙΑΣ! ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΡΔΙΑΝ ΚΑΘΑΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ! ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΦΟΒΟ ΕΙΧΑΝ! ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ!

Εάν δεν μπορούμε να νηστεύουμε και να αγρυπνούμε όπως οι Άγιοι, να ομολογούμε την Πίστη μας όπως οι Ομολογητές! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΓΙΟΙ ΗΤΑΝ! Δεν είναι ανάγκη να μιμηθούμε τον Όσιο Συμεών τον Στυλίτη αφού δεν μπορούμε και βλέπουμε ότι ζούμε σε τελείως διαφορετικές συνθήκες!

Η επόχη μας, μας δίδει μεγάλες δυνατότητες σήμερα να αγιάσουμε θα έλεγα, όχι απλά να σωθούμε!

ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ!

Μην ξεγελιέστε, η νύχτα δεν είναι για την τηλεόραση μόνο... Η νύχτα είναι για την ησυχία! Να την ακροάτε η ψυχή σας και να την μεταμορφώνει σε προσευχή παννύχιον και δοξολογία και ευχαριστία και ικεσία!

Μέσα από τον φόβο, τον τρόμο και το χάος, οι άνθρωποι της νέα τάξης πραγμάτων, το σχέδιό τους είναι να μας πουν παγκόσμια κυβέρνηση «Τα προβλήματα είναι παγκόσμια, πρέπει να κάνουμε μία παγκόσμια κυβέρνηση...»Αυτό είναι το σχέδιο, που ο Άγιος Παΐσιος το είδε, με το φως του Αγίου Πνεύματος, πώς είναι σε βάθος χρόνου να λειτουργήσει εκφοβιστικά...

Όμως, δε θα επιτρέψει ο Χριστός!

Αυτά που σχεδιάζουν οι νεοταξίτες και οι παγκοσμιοποιητές, θα τους τα ανατρέψει...

Να έχουμε τη βεβαιότητα ότι ο Κύριος δε θα μας αφήσει!

- ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ 🇬🇷🇨🇾

Ο Χριστός έχει αρχοντιά! Σου λέει: «Αυτό είναι το καλό ει τις θέλει οπίσω μου ελθείν!» Δεν λέει: «Με το ζόρι έλα κοντά μου!» Ο διάβολος έχει γυφτιά! Από ‘δω-από ‘κει τον τυλίγει τον άνθρωπο, για να τον πάη εκεί που θέλει! Ο Θεός σέβεται την ελευθερία του ανθρώπου, γιατί δεν έκανε δούλους αλλά υιούς! Και παρ’ όλο που ήξερε ότι θα επακολουθήση η πτώση, δεν τους έκανε δούλους! Προτίμησε να έρθη, να σαρκωθή, να σταυρωθή και να κερδίση έτσι τον άνθρωπο! Με την ελευθερία όμως αυτή που έδωσε ο Θεός - παρ’ όλο που ο διάβολος μπορεί να κάνη πολύ κακό- δίνεται μια ευκαιρία για κοσκίνισμα! Φαίνεται τι κάνει κανείς με την καρδιά του, φαίνεται καθαρά το πολύ φιλότιμο! Όλοι οι μεγάλοι έχουν τα δικά τους σχέδια... Θέλουν δε θέλουν όμως, προωθούν το σχέδιο του Θεού!

(ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ – ΛΟΓΟΙ Α΄ – ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ)

Εάν φοβάσαι, δεν είσαι Χριστιανός!

Χριστιανός και φόβος δεν συμβιβάζονται!

Τι φοβάσαι; τους ανθρώπους, τον κόσμο, τον διάβολο, τον θάνατο; Ο Χριστιανός δεν φοβάται τίποτε, μόνο το Θεό φοβάται, και είναι σύντροφος των γενναίων μαχητών!

Εάν είστε δειλοί, να το θυμάστε και γράψατε το… θα επικρατήσουν οι άθεοι!

Εάν εμείς οι Χριστιανοί δεν ξυπνήσουμε και δεν γίνουμε ήρωες, θα χάσουμε και την πατρίδα και τα σπίτια και τα πάντα.

Ανδρείοι να είστε και να κοιτάτε ψηλά, προς τον ουρανό!

Μόνο έτσι θα κατορθώσουμε να κρατήσουμε τον τόπο, να καθαρίσουμε την εκκλησία από τα ανάξια στελέχη της, και να βαδίσουμε ψηλά, προς ένα μεγάλο προορισμό που έχει η Εκκλησία και η φυλή μας!

Μακάριστος Επίσκοπος, λιοντάρι της Ορθοδοξίας και την ανόθευτης Αλήθειας Αυτού, Αυγουστίνος Καντιώτης †

ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ!

Κανείς να μην σε φοβίζει, ούτε οι διαδόσεις, ούτε οι ορδές των βαρβάρων, ούτε η πυκνή ομίχλη, οι συχνές δηλαδή δοκιμασίες και συμφορές! Να μην ανησυχείτε καθόλου, αλλά να κερδίζεται απ’ αυτά που γίνονται!

Και η υπομονή εκείνων που αγωνίζονται ας γίνει σε εσάς δάσκαλος καρτερίας και βλέποντας όλη τη ζωή των γενναίων και μεγάλων ανδρών να υφαίνεται από τέτοια παθήματα, να μην συγχύζεστε, ούτε να ταράζεστε, ούτε απ’ τους δικούς σας ούτε και από τους κοινούς πειρασμούς!

Κανείς να μην σε φοβίζει, ούτε οι διαδόσεις, ούτε οι ορδές των βαρβάρων, ούτε η πυκνή ομίχλη, οι συχνές δηλαδή δοκιμασίες και συμφορές!

ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ!

Εκεί υπάρχει πλήθος βαρβάρων, εδώ φάλαγγα αγγέλων! Στρατός αγγελικός υπερασπίζεται τους ευσεβείς, όμιλος Προφητών, η δύναμη των Αποστόλων, οι πρεσβείες των Μαρτύρων!

Μη νομίσεις ότι μόνον οι Μάρτυρες μεσολαβούν για μας αλλά και οι άγγελοι παρακαλούν τον Θεό στις θλίψεις μας! Κι όχι μόνο παρακαλούν, αλλά ο ευεργέτης Θεός ανταποκρίνεται στο αίτημα μας!

Ας παρακαλέσουμε τον Κύριο των Αγγέλων και θα μας στείλει έναν Άγγελο και θα διασκορπίσει τη φάλαγγα των εχθρών!

(δαιμόνων και ανθρώπων ασεβών!)

- ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Εαν ο Θεός μεθ' ημών, ουδείς καθ' ημών!

ΕΝ ΤΩ ΚΟΣΜΩ ΘΛΙΨΙΝ ΕΞΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΘΑΡΣΕΙΤΕ, ΕΓΩ ΝΕΝΙΚΗΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ! (ω. ιστ΄33!)

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΞΗΛΘΕ ΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΝΑ ΝΙΚΗΣΗ! (Αποκ. Ιωάν. Στ» 2

Πηγή

Σχόλια