Ζόμπι - Εξωγήινοι ...

Περισσότερα στην εκπομπή μας στην συνέχεια ... 

 Δείτε τα επόμενα λινκ και οι ερμηνείες δικές σας ...   
Ιεζεκιήλ περιγραφή UFO ...  https://www.bible.com/el/bible/173/EZK.1.TGV?fbclid=IwAR0S_emtKSzvc1GXgHiV0TRsiFgFyQ2iyuDBVuhX0VenXmBcc2g2owLyrgw

https://www.cdc.gov/cpr/zombie/?fbclid=IwAR2YJ4JouoNQtHQiag2TFfl9ljAYfAKOTKMOXZPxBlmCkCjQkAHHEE89fpQ

Σχόλια

  1. Γειά σου Νυχτοβάτη, σου γράφω γιατί μ'αρέσεις μεν αλλά θεωρώ ότι στα θεολογικά το χάνεις λίγο. Επέτρεψέ μου 2-3 διορθώσεις - σχόλια στην αποψινή σου εκπομπή:
    α. Η πρώτη οικουμενική σύνοδος έγινε το 325 μ.χ στη Νίκαια της Βιθυνίας. Οταν αναφέρεσαι σε σύνοδο που έγινε περί το 700, προφανώς εννοείς την λεγόμενη πενθέκτη του 691 ή την έβδομη του 787 μ.χ. Πρέπει να τονιστεί οτι σε καμία οικουμενική σύνοδο δεν συζητήθηκε το θέμα της μετενσάρκωσης, καθώς αυτό δεν αποτελούσε ποτέ πίστη της εκκλησίας μας. Αντιθέτως μάλιστα είναι απολύτως ασυμβίβαστη με την ορθόδοξη πίστη. Ο Απόστολος Παύλος μας λέγει ξεκάθαρα "απόκειται τοις ανθρώποις άπαξ αποθανείν, μετά δε τούτο κρίσις"
    β. Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός δε λέγει στο κατα Ματθαίον ευαγγέλιον ότι ο Πρόδρομος είναι η μετενσάρκωση του Ηλιού αλλά όπως λέειο αρχάγγελος στον πατέρα του Προδρόμου : ο Ιωάννης θα έλθει " εν πνεύματι και δυνάμει Ηλιού". Άλλωστε ο Τίμιος Πρόδρομος δεν μπορεί να είναι μετενσάρκωση ή μετεμψύχωση του Ηλία σύμφωνα με τις ανατολικές θρησκείες διότι πρέπει να προηγηθεί θάνατος ενώ ο Ηλίας δεν πέθανε ποτέ. Ήθελα να κάνω και ένα σχόλιο για τον Ιεζεκιήλ αλλά το αφήνω διότι μακρηγόρησα.
    Νά'σαι καλά αδελφέ και αν κάνεις τον κόπο να το διαβάσεις σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και φυσικά το διαβάζω διαφωνώ αλλά λόγο της περασμένης ώρες θα σου τα γράψω άλλη στιγμή ...

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ αδελφέ (Unknown28 Φεβρουαρίου 2021 - 2:48 μ.μ.) υπάρχουν και άλλα βιβλία να διαβάσεις. Σχετικά μη τη θρησκεία, προγενέστερα, ψάξτε το, υπήρξε υψηλή προσωπικότητα γυναίκα, όπου της δόθηκε η γνώση ότι ήταν σε προηγούμενη ζωή της εκδιδόμενη, και λόγο ενδεχομένου της θέσης της, δεν το άντεξε, δεν μπορούσε να το δεχθεί, και έδωσε εντολή να αφαιρεθεί από την θρησκεία μας. Τώρα επι του θέματος της μετενσάρκωσης, να σας πώ ότι είναι επίσημα σε βιβλιογραφία από όλων των ειδών επιστήμονες και Ιατρούς, επίσημα καταγεγραμμένα τουλάχιστον χιλιάδες περιστατικά που το αποδεικνύουν περίτρανα. Τέλος, να σας πώ , ότι και από "σπάνιες" μεν καταγραφές, υπάρχουν όμως, εξαιρετικά σπάνια περιστατικά, όπου υπήρξε "ταυτόχρονη" εν μέρη, με εν ζωή και των δύο (όπως Ηλία Ιωάννη Πρόδρομου και εν Χριστό) , και για ένα χρονικό διάστημα ταυτόχρονη με εν τη ζωή, μετενσαρκώσεις. Θα χαρώ να μας πείς και για τον Ιεζεκιήλ που εγώ δεν ξέρω πραγματικά, και θα χαρώ να εμπλουτίσουμε όλοι τις γνώσεις μας. Προς αυτού και η δική μου αναφορά. Δεν προτρέπω να πιστέψει ο κάθε ένας ότι θέλει βεβαίως. Πρώτα αν του ταιριάζει, και κυρίως μετά από προσωπική αναζήτηση (αφού του ταιριάζει).

      Διαγραφή
  2. νομίζω ότι είναι ο μοναδικός που φοράει καπέλο στην φωτογραφία , επισης η φιγούρα που ακουμπα στον τοίχο τον δεξί είναι περίεργη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φατσουλα από το they live του Carpenter....μπορεί, τελικά, να μην χρειάζονται τα ειδικά γυαλιά ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Αυτοί με τα κεριά στο χέρι λες και περιμένουν κάποιον στέκονται. Σαν να λένε έλα τα έχουμε όλα έτοιμα.
    Αυτός ο περίεργος πράσινος Τύπος έχει σίγουρα χρόνια στη Γη και σίγουρα δεν είναι ο μοναδικός μην πω χιλιάδες χρόνια είναι στη Γη.
    Θα μας τους παρουσιάσουν γιά εξωγήινους θα προκαλέσουν πανικό.
    Τώρα για ότι θα φέρουν το ιό που θα γίνουμε ζόμπι ταιριάζει με τα εμβόλια Ποιός ξέρει τι έχουν μέσα.
    Μόλις θα έρθουν οι εξωγήινοι θα μας κολλήσουν τον ιό που ήδη έχουν βάλει μέσα στον άνθρωπο.
    Θα προκαλέσουν τέτοιο φόβο για όταν θα εμφανιστούν οι πραγματικοί εξωγήινοι οι άνθρωποι θα θέλουν να τους πολεμήσουν.
    Ακόμα κι εδώ θα στήσουν μία μεγάλη προπαγάνδα.
    Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην γίνει μεγάλο κακό.
    Ευχαριστούμε Γιώργο καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω πως είναι αντανάκλαση πράσινου φωτός, την ίδια απόχρωση έχουν κ τα μαλλιά του κυρίου πιο δεξια,πίσω από την κυρία με το κοκκινο φόρεμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.c-span.org/video/?509255-1/lawmakers-hold-moment-silence-500000-lives-lost-covid-19

    Καλησπέρα σας . Μάλλον αντανάκλαση στα γυαλιά του είναι παιδιά ..χωρίς να είμαι σίγουρος .δείτε το Video στο παραπάνω link.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Παιδιά κοιτάξτε το βίντεο καλά δεν είναι αντανάκλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. https://www.c-span.org/video/?509255-1/lawmakers-hold-moment-silence-500000-lives-lost-covid-19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξεκάθαρη αντανάκλαση από τους προβολείς.Ως γνωστό οι φακοί έχουν φίλτρα.Ο άνθρωπος είναι ...άνθρωπος. Μη προσπαθείτε να δείτε δράκους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω...το ειδα πολλες φορες ανθρωπος κανονικότατος...!!

      Διαγραφή
  10. Είναι ακριβώς όπως ένας από τους "εξωγήινους" στο "They live" του John Carpenter!!!! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, αυτό που πρεπει να αναζητήσουμε είναι τις απαντήσεις, είμαι 50 και διαβάσει αρκετά σχετικά όμως αυτό που ζητώ είναι απαντήσεις. Λένε μας κρατουν μέσα εσκεμμένα, το γιατί δε μας λένε , ήρθαν οι εξωγήινοι γιατί, θέλουν να καταστρέψουν την οικονομία γιατί. Πολλά γιατί δίχως απάντηση η τουλάχιστον εγώ δεν την έμαθα. Σίγουρα θα συμφωνήσω πως αν πεθάνει ο δολοφόνος ληστής Κουφοντίνας θα καεί η Αθήνα με τις ευχές του ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
  12. Καλημέρα, αυτό που πρεπει να αναζητήσουμε είναι τις απαντήσεις, είμαι 50 και διαβάσει αρκετά σχετικά όμως αυτό που ζητώ είναι απαντήσεις. Λένε μας κρατουν μέσα εσκεμμένα, το γιατί δε μας λένε , ήρθαν οι εξωγήινοι γιατί, θέλουν να καταστρέψουν την οικονομία γιατί. Πολλά γιατί δίχως απάντηση η τουλάχιστον εγώ δεν την έμαθα. Σίγουρα θα συμφωνήσω πως αν πεθάνει ο δολοφόνος ληστής Κουφοντίνας θα καεί η Αθήνα με τις ευχές του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παιδια .... ενας μαύρος ανθρωπος είναι που φοράει μασκα και γιαλιά.
    Απλά τα πραγματα.
    Δεν ειναι πράσινος, ούτε πρασινα άλογα υπάρχουν ούτε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο πράσινος κύριος προφανώς δεν είναι εξωγήινος :) αλλά φοράει γυαλιά που κατοπτρίζεται επάνω τους φως με αποτέλεσμα τα μάτια του να φαίνονται περίεργα. προφανώς δεν είναι πράσινος, αλλά παιχνίδι του φωτός είτε γιατί ο σκελετός από τα γυαλιά του είναι πράσινα , είτε γιατί η πηγή του φωτός είναι πράσινη , είτε κάποια ανάκλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Obtipos Sto FOTO einai enas aplos anthropos oso Gia ton iezekiil ide orama oxi stin pragmatikotita Isos kapoio kodikopoimeno minima apo ton uposinidiseiako xoro

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου