Άν. Μέρκελ : Ο εμβολιασμός δεν βοηθά να σταματήσει η τρέχουσα εξέλιξη

Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ουσιαστικά προανάγγειλε ένα γενικό Lockdown και προειδοποιεί για επιδείνωση της κατάστασης του κορωνοϊού στη Γερμανία - τα τρέχοντα μέτρα, όπως ο κανόνας 2G, δεν είναι επαρκή. Ακόμη και ο εμβολιασμός δεν βοηθά να σταματήσει η τρέχουσα εξέλιξη.

Η εκτελεστική καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ (CDU) θεωρεί ότι...

τα τρέχοντα μέτρα είναι ανεπαρκή εν όψει της δραματικής εξέλιξης των κρουσμάτων κορωνοϊού. «Έχουμε μια πολύ δραματική κατάσταση. Αυτό που ισχύει τώρα δεν είναι αρκετό», ανέφερε η Μέρκελ τη Δευτέρα στους συμμετέχοντες στις υβριδικές συζητήσεις του διοικητικού συμβουλίου του CDU στο Βερολίνο. Η Μέρκελ συνδέθηκε από την Καγκελαρία.

Προειδοποίησε: «Έχουμε μια κατάσταση που θα ξεπεράσει όλα όσα είχαμε πριν.» Ο κανόνας 2G με πρόσβαση για εμβολιασμένους και σε νοσούντες σε ανάρρωση δεν θα είναι πλέον επαρκής.

Ο εμβολιασμός είναι σημαντικός και σωστός, είπε η Μέρκελ μετά από αυτές τις πληροφορίες. Αλλά ο εμβολιασμός δεν βοηθάει να σταματήσει η ανάπτυξη τώρα, αλλά μόνο μακροπρόθεσμα. Οι γιατροί εντατικής θεραπείας θα μιλούσαν για μια άκρως δραματική κατάσταση.

πηγή

Σχόλια