ΕΚΤΑΚΤΟ - Ισραήλ Κρίσιμες ώρες - Χαμάς τελεσίγραφο στο Ισραήλ "Μέχρι τις (2 π.μ.) να πάρτε τις δυνάμεις σας από το Όρος του Ναού" που φλέγετε!

Η Χαμάς έστειλε τελεσίγραφο στην Κυβέρνηση Νετανιάχου πως αν μέχρι τις 02.00 τοπική ώρα δεν αποχωρίσουν όλα τα στρατεύματα του Ισραήλ από το όρος το Ναού θα προχωρίσει σε γενικευμένη επίθεση – αντίποινα!

Την ίδια ώρα στο Τελ Αβιβ άνοιξαν όλα τα καταφύγια! Μέχρι τώρα από την Λωρίδα της Γάζας έχουν εκτοξευθεί πάνω από 150 ρουκέτες! Η Χαμάς λέει ότι έχουν σκοτωθεί περίπου...

20 άτομα και υπάρχουν πολλοί τραυματίες.

Νετανιάχου: Οι τρομοκράτες της Γάζας διέσχισαν την κόκκινη γραμμή με τους πυραύλους της Ιερουσαλήμ

Ο Νετανιάχου προειδοποίησε ότι το Ισραήλ «θα ανταποκριθεί με μεγάλη δύναμη» και ότι η τρέχουσα αντιπαράθεση «θα μπορούσε να συνεχιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα».

Από τις ρουκέτες έχουν ξεσπάει και πολλές πυρκαγιές μια από αυτές στο Όρος του Ναού, ιδιαίτερα ιερός τόπος για τους Ισραηλινούς.  

Η «σημαντική άνοδος της βίας» στη Δυτική Όχθη, μέσα και κοντά στη Γάζα και στην Ανατολική Ιερουσαλήμ «πρέπει να σταματήσει αμέσως», δήλωσε εκπρόσωπος του επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Γιοσέπ Μπόρελ.

«Η εκτόξευση πυραύλων από τη Γάζα εναντίον άμαχων πληθυσμών στο Ισραήλ είναι εντελώς απαράδεκτη και τροφοδοτεί κλιμακωτή δυναμική», προσθέτει ο εκπρόσωπος σε δήλωση.

«Όλοι οι ηγέτες έχουν την ευθύνη να ενεργήσουν ενάντια στους εξτρεμιστές. Το status quo των ιερών χώρων πρέπει να γίνει πλήρως σεβαστό.

«Επαναλαμβάνουμε το αίτημά μας από όλες τις πλευρές να συμμετάσχουν σε αποσυγκρατημένες προσπάθειες. Πρέπει να αποφευχθούν κατά προτεραιότητα περαιτέρω θύματα αμάχων. "

Πηγή1 

Πηγή2

Σχόλια

  1. Λίγα σχόλια για τη χθεσινο-βραδυνή εκπομπή και άλλα αντιρρητικά...

    Από πότε οι Φιλισταίοι, που κατάγονται από την "Καφθόρ" - όνομα της εποχής του Χαλκού για την Κρήτη, έγιναν Άραβες ή σχέτο μουσουλμάνοι; Τους παραδίδεις με μεγάλη ευκολία, στους Άραβες ή τους μουσουλμάνους - όπως χαρακτηριστικά είπες. Μάλλον δε, με την ίδια ευκολία, που προχθές η κυβέρνηση Μητσοτάκη, παρέδωσε και τυπικά την Μακεδονική γλώσσα στους Σλάβους και Αλβανούς. Δεν μπορείς με τέτοια ευκολία, να ξεστομίζεις ότι πρέπει να εξαφανιστεί ένα αρχαίο - ελληνικό - φύλο Αυτό είναι ένα πρώτο σχόλιο.

    Το δεύτερο σχόλιο. Το Ισραήλ δεν έχει συνάφεια με τα όμορα κράτη και είναι φανερό ότι πολύ σύντομα θα αγωνιστεί για την ύπαρξη του. Στη τελευταία σοβαρή σύρραξη με την Χεζμπολαχ του Λιβάνου (το 2006) υποχώρησε άτακτα κι όλα δείχνουν ότι "ζορίζεται" με τους Παλαιστίνιους της Γάζα κι επομένως, δεν θα έχει τύχη με ένα άλλο αρχαίο φύλο, τους Πέρσες, που δείχνεις να τους υποτιμάς. Εάν δε, συνασπιστούν και οι Άραβες τότε πράγματι, θα καταστραφεί και ίσως τότε καταλάβει τα λάθη που έκανε. Δικό σου πρόβλημα.

    Ένα τρίτο σχόλιο είναι ότι με ευκολία - πάλι - παροτρύνεις να διαβάσουμε το κοράνι αλλά λες ότι δεν σε ενδιαφέρει το ταλμούδ. Θα έπρεπε να γνωρίζεις, καθότι σε παρακολουθούν χιλιάδες κι επομένως έχεις ευθύνη, ότι το κοράνι είναι πιο φιλικό με τους Έλληνες, τους Έλληνες συγκεκριμένα, παρά το ταλμούδ, που καθυβρίζει τους Έλληνες - μεταξύ μας, αυτό δεν είναι πρόβλημα - αλλά κυρίως, τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό. Αυτό είναι πρόβλημα. Η Ελλάδα δεν θα συμμαχήσει ποτέ, με τους υπεύθυνους για την Χριστοκτονία.

    Μπορούν να ειπωθούν πολλά περισσότερα αλλά μάλλον, μόνο ένα ακόμη για όποιον ενδιαφέρεται ή τον απασχολεί . Αν νομίζετε, ότι θα παραδώσετε Μακεδονία σε Σλάβους, Φιλισταίους σε Άραβες, Κύπρο και Κρήτη σε Ισραήλ, Θράκη σε Τούρκους και Βούλγαρους, Ήπειρο σε Αλβανούς και την Ελλάδα σ' ένα αφρο-ασιατικό μωσαϊκό, σάς περιμένει μια έκπληξη.

    Όλα τα σχόλια είναι φιλικά και απευθύνονται στον τύπο του ανδρός.

    Χαίρε...



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου