Διάγγελμα Τράμ και Στρατός στους δρόμους των ΗΠΑ - Εκρηκτικό κοκτέιλ - 3 Βίντεο

Μεγάλη στρατιωτική κινητοποίηση τις τελευταίες ώρες σχεδόν σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ αλλά και του γειτονικού Καναδά. 

Πάνω από 10.000 στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί σε στρατηγικής σημασία σημεία αναφέρουν ξένα σαιτ. 

Οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο στρατός... αναπτύσσετε για την επερχόμενη ορκωμοσία Μπάιντεν, αλλά και πολλοί νομίζουν ότι μπορεί να λάβει χώρα κάποιο είδους πραξικόπημα!     

Ο Ντόναλτ Τράμπ έχει ανακοινώσει ότι αύριο ότι θα κάνει διάγγελμα σε ζωντανή σύνδεση από το YouTube στην συνέχεια μπορείτε να δείτε το κανάλι που θα γίνει. 

Η κατάσταση στην Αμερική όπως και να έχει μυρίζει μπαρούτι... ! Δείτε τα βίντεο 

Σχόλια

  1. Γειά σου Γιώργο. Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι - αφού πρώτα δίχασε τον κόσμο με τα δύο κόμματα - το ίδιο το σύστημα ετοιμάζει βίαιες ταραχές σε όλες τις πρωτεύουσες των 50 Πολιτειών με προβοκάτορες και πράκτορες μεταμφιεσμένους σαν αγανακτισμένους πολίτες, με σκοπό την σύγκρουση με τον στρατό και την αναγκαστική κήρυξη στρατιωτικού νόμου. Θα είναι κάτι που θα προπαγανδίσουν τα ΜΜΕ και πιθανόν να ζητήσει και η έντρομη κοινή γνώμη ζητώντας επιστροφή στην νομιμότητα ( ''τάξη μέσα από το χάος'' - είναι και επάνω στο Αμερικάνικο δολλάριο ). Που αποσκοπεί όλο αυτό ;; Στην κατάργηση των μελλοντικών διαμαρτυριών, συγκεντρώσεων, και ελευθεριών γενικότερα. Είμαι πρώην - εν μέρει - υποστηρικτής του Τραμπ, αλλά ευτυχώς κρατούσα μικρό καλάθι, και εύχωμαι να διαψευστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου