Ανθή Παρασκευαΐδου μια κατηγορία μόνη της

Η Ανθή Παρασκευαΐδου είναι η περίπτωση της κοπέλας που έλκει το βλέμμα αλλά είναι τόσο πολύπλευρη προσωπικότητα που δεν ξέρεις πώς να προσελκύσεις και που να την κατατάξεις. Με άλλα λόγια είναι μια σύγχρονη όμορφη Ελληνίδα που αποτελεί μια κατηγορία μόνη της.    

Η Ανθή ασχολείται με την τέχνη από πολύ μικρή ηλικία. Από τότε που θυμάται τον εαυτό της, όπως μας εξηγεί, ήταν ένα...

ανήσυχο καλλιτεχνικό πνεύμα. Της άρεσε πολύ η ζωγραφική, η διακόσμηση, το styling και γενικά ότι είχε να κάνει με τέχνη. Στα 18 της ξεκίνησε σιγά σιγά να ασχολείται με το modeling και ο λόγος είναι εξόφθαλμα προφανής. Μέχρι και σήμερα ακόμα και κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες που έχει φέρει η πανδημία στον χώρο αυτό, είναι ένα σοβαρό κομμάτι από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες. Ταυτόχρονα, ασχολείται και με την δερματοστιξία κοινός tattoo επαγγελματικά εδώ και κάποια χρόνια. Τον μισό χρόνο θα την βρείτε στην Γερμανία όπου και δουλεύει σε tattoo studio εκεί και τον υπόλοιπο χρόνο στην Ελλάδα συνδυάζοντας tattoo και modelling.


Αναγνωρίζει ότι είναι δύσκολο την σημερινή εποχή να μπορέσεις να επιβιώσεις μόνο από το modelling στην Ελλάδα και ως ανήσυχο πνεύμα βρίσκεται σε μια διαρκεί αναζήτηση. Τα στενά σύνορα μιας χώρας τα θεωρεί βαρετά και ο περιορισμός μετακίνησης αυτό τον καιρό την έχει δυσανασχετήσει, το να μένεις σε μία χώρα σε όλη σου τη ζωή δεν είναι και το καλύτερο της.

Όνειρο της να συμβάλει με τον τρόπο της στο να σταματήσει οποιασδήποτε μορφή κακοποίησης ζώων και κάποια στιγμή να μπορέσει να δημιουργήσει την δική της φιλοζωική. Το να βοηθάει τα αδέσποτα το θεωρεί υποχρέωση της και είναι κάτι που της δίνει χαρά.

Σήμερα με όλη αυτή τη τρελή κατάσταση που ζούμε απολαμβάνει την γατο-παρέα της στο σπίτι της στη Γλυφάδα και ελπίζει πως όλα αυτά τα θα τελειώσουν σύντομα και θα τα θυμόμαστε απλά σαν ένα κακό όνειρο.

Τελειώνοντας θέλει να μας πει «Πρέπει να έχουμε υπομονή και χιούμορ αυτές τις μέρες με αυτά που περνάμε όλοι, άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο. Είναι πρωτόγνωρο για όλους μας και δύσκολο - κυρίως για τους καλλιτέχνες.»

Σχόλια