Τα σκυλιά του Ήλιου (Sun dogs) οδηγούν στην αφύπνιση - Βίντεο

Η πρώτη σκέψη που κάνει κάποιος όταν μιλάει για σκυλιά είναι ότι κάτι φυλάνε αυτά τα σκυλιά! Έχει όμως ο ήλιος ανάγκη από σκυλιά φύλακες;

Γιατί η επιστήμονες έδωσαν αυτή την ονομασία σε ένα φυσικό φαινόμενο, όπως υποστηρίζουν ότι είναι αυτό.

Ότι έχει να κάνει με το μητρικό μας άστρο όμως προκαλεί την...

φαντασία και έχει τροφή για υπερβατική σκέψη και αναζήτηση πέρα από τα ανθρώπινα όρια σκέψης!

Ας δούμε πρώτα τι πιθανολογεί η υπερβατική αναζήτηση, για το τι είναι τα sun dogs και μετά την ορθολογική ερμηνεία της επιστήμης που πολλές φορές βάζει φρένο εσκεμμένα σε σκέψεις και αναζητήσεις.

Το σύμπαν με το μητρικό μας άστρο (Ήλιος) εντάσσεται μέσα σε ένα σύνολο άλλων συμπάντων τα οποία περιστρέφονται γύρω από έναν άλλο κεντρικό μητρικό άστρο. Σε αυτό το σημείο νομίζω είναι κατανοητό ότι το μέγεθος του μητρικού άστρου που εξαναγκάζει όλα αυτά τα σύμπαντα να περιστρέφονται πέριξ αυτού είναι δυσνόητο για τα ανθρώπινα δεδομένα!

Όταν το δικό μας μητρικό άστρο (Ήλιος) ευθυγραμμίζεται με το δικό του μητρικό άστρο που κάποιο το ονομάζουμε Ανδρομέδα, η λάμψη του «επισκιάζεται» από την λάμψη της. Αποτέλεσμα αυτού είναι να δημιουργείτε η οπτική εικόνα ενός φωτεινού δίσκου μέσα σε ένα άλλο φωτεινό δίσκο τεραστίων διαστάσεων. Δεδομένου μάλιστα της ασύλληπτης απόστασης που τους χωρίζει, πρέπει να κατανοήσουμε τα αντίστοιχα μεγέθη!

Η ουσία όμως που πρέπει να μας μείνει είναι ότι, τα φωτόνια που δύναται να φτάσουν στην επιφάνεια της γης από αυτή την συμπαντική συνάντηση είναι τόσο ενεργειακά φορτισμένα που μπορούν να αναβαθμίσουν την ανθρώπινη συνειδητότητα και αντίληψη.

Σε μια λίγο συνομοσιολογική προσέγγιση αυτό θα μπορούσε να ερμηνεύσει και κάποιους αεροψεκασμούς με βαρέα μέταλλά στην ατμόσφαιρα για να τα εμποδίσουν να φτάσουν στο προορισμό τους, δηλαδή τους ανθρώπους για να τους αφυπνίσουν!   

Έτσι τα σκυλιά φύλακες του Ήλιου, θα μπορούσαν να ερμηνευτούν από ανήσυχους ερευνητές ότι σε εποχές που το σκοτάδι προσπαθεί να επιβάλει τους κανόνες του στην ανθρωπότητα επί της Γης, τα σκυλιά υπό την καθοδήγηση της Ανδρομέδας και φυσικά των Ανδρομέδιων προγόνων μας, δείχνουν τα δόντια τους! Μάλιστα δεν είναι ίσος τυχαίο ότι η πιο πρόσφατη εμφάνιση τους έγινε προ ολίγων ημερών και επί 22 λεπτά της ώρας καταγράφηκε η παρουσία τους επάνω από ολόκληρη την Κίνα!

Στον αντίποδα η επιστήμη μας λέει ότι : Οι σκύλοι του ήλιου προκαλούνται συνήθως από τη διάθλαση και τη διασπορά του φωτός από εξαγωνικούς κρυστάλλους πάγου σε σχήμα πλάκας είτε αναρτημένοι σε υψηλά και κρύα σύννεφα cirrus ή cirrostratus , είτε παρασύρονται στον πάγωμα υγρού αέρα σε χαμηλά επίπεδα. Οι κρύσταλλοι δρουν ως πρίσματα , κάμπτοντας τις ακτίνες φωτός που διέρχονται από αυτά με ελάχιστη απόκλιση 22 °. Καθώς οι κρύσταλλοι επιπλέουν απαλά προς τα κάτω με τα μεγάλα εξαγωνικά σχήματα τους σχεδόν οριζόντια, το φως του ήλιου διαθλάται οριζόντια και τα σκυλιά του ήλιου φαίνονται αριστερά και δεξιά του Ήλιου. Οι μεγαλύτερες πλάκες ταλαντεύονται περισσότερο, και έτσι παράγουν ψηλότερα sundogs.

Οι σκύλοι του ήλιου έχουν κόκκινο χρώμα στο πλάι που βρίσκεται πλησιέστερα στον Ήλιο. πιο μακριά τα χρώματα βαθμολογούνται από πορτοκάλια σε μπλε. Τα χρώματα αλληλεπικαλύπτονται σημαντικά και είναι σίγαση, ποτέ καθαρά ή κορεσμένα. Τα χρώματα του σκύλου του ήλιου συγχωνεύονται τελικά στο λευκό του parhelic κύκλου (εάν ο τελευταίος είναι ορατός). 


Σχόλια