Ήταν η αρχή της προφητείας του Αγίου Παϊσίου η κατάρριψη του πρώτου Bayraktar TB2 στην Ουκρανία από ρωσόφωνους; - Βίντεο

Είναι αυτή η αρχή γεγονότων που έχουν προφητευθεί από τον Άγιο Παϊσιο;

Τα προφητικά λόγια του Αγίου Παϊσίου ηχούν σήμερα στα αυτιά μας σαν να τα είπε μόλις σήμερα.

Ας θυμηθούμε όμως τι έχει πει… «Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας» έχει προβλέψει ο Άγιος Παΐσιος και...

χθες είχαμε την πρώτη κατάρριψη τουρκικού UAV τύπου Bayraktar TB2 στην Ουκρανία από ρωσόφωνους!  

Οι μαζικές επιθέσεις τουρκικής κατασκευής Bayraktar TB2, κατά των ρωσόφωνων ήταν το σενάριο που έθεσαν σε εφαρμογή Τούρκοι και Ουκρανοί στρατιωτικοί καθώς οι Τούρκοι ανέλαβαν να βοηθήσουν τους Ουκρανούς με τον "αέρα" του νικητή από ανάλογες επιθέσεις σε Συρία, Λιβύη και Αρμενία. Το οπλισμένο τουρκικής κατασκευής drone της ουκρανικής αεροπορίας εκτελούσε αποστολή έρευνας και καταστροφής, στόχων ευκαιρίας κατά των
δυνάμεων των ρωσόφωνων την ώρα που βρέθηκε στο στόχαστρο του "ZSU-23-4 Shilka" το οποίο παθητικά με δύο ριπές των πυροβόλων των 23χλστ που φέρει το κατέρριψε.

ZSU-23-4 Shilka

Οι ρωσόφωνοι σε Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ φαίνεται δεν είναι το ίδιο παθητικοί, με τους Αρμένιους που δεν χρησιμοποίησαν καθόλου (ακόμα και σήμερα είναι αποθηκευμένα) τα ρωσικά Ισκαντερ, κατά των τουρκικής κατασκευής Bayraktar TB2. Μόλις το τουρκικό καμάρι της βιομηχανίας της, TB-2 Bayraktar, επιχείρησε να εκτελέσει τα γνωστά σενάρια, σε ρωσώφωνους της Ουκρανίας όμως αυτή την φορά, βρέθηκε στο έδαφος καθώς η κατάρριψη του ήταν υποδειγματική. Αποτέλεσμα είναι το αεροσκάφος αλλά και το οπλικό του φορτίο (πύραυλοι τύπου MAM-L) πλέον θα βρεθούν στα ρωσικά χέρια για περαιτέρω ... "έλεγχο"!

Αυτό ίσος να είναι η απαρχή της προφητείας του Αγίου Παϊσίου: «Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους». Ίσος μέσα σε αυτή την πρόταση να υπολογίζεται και η νίκη τους στην Αρμενία.

«Δεν ήθελα τίποτα άλλο να με κρατούσε ο Θεός ακόμη λίγα χρόνια στη ζωή, για να έβλεπα την πατρίδα μου μεγαλωμένη. Θα μεγαλώσει… Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους».

«Μετά θα αρχίσουν όλα...».  επισημαίνεται στις προφητείες του Αγίου, ο οποίος υπογραμμίζει ότι «οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς. Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν. Εμείς θα είμαστε θεατές σε αυτόν τον πόλεμο. Οι Τούρκοι θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτό».

Ο Άγιος Παϊσιος που «κοιμήθηκε» πριν από περίπου 27 χρόνια έχει αφήσει παρακαταθήκη τις προρρήσεις του, που αποτελούν σήμερα, για πολλούς, τις «ειδήσεις του μέλλοντος».


Σχόλια