Το πορτοφόλι, η βίβλος και η υπέρμετρη συνωμοσιολογία που μόνο κακό κάνει

Ακόμα δεν ορκίστηκαν ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος στην Αμερική οι απανταχού συνωμοσιολόγοι άρχισαν την προσφιλή τους τακτική αποπροσανατολισμού των μαζών! 

Έχει καταντήσει κουραστικό να βρίσκουν παντού "δαίμονες" λες και ο κόσμος δεν γνωρίζει τελικά ποιοι τον κυβερνούν. Βλέπεις όμως η συνωμοσιολογία πουλάει και έλκει. Τελικά όπως έχει αποδειχθεί η...

συνωμοσιολογία επιφέρει τα ακριβός αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκει και μάλιστα τόσο προκλητικά που και να θέλεις να πιστέψεις κάτι, το αντιστρέφεις για να δεις που είναι η αλήθεια.  

Κάποιοι ανακάλυψαν πορτοφόλι αντί για Βίβλο. Κάποιοι άλλοι είδαν ανάποδους Σταυρούς επάνω στο οικογενειακό κειμήλιο της οικογένειας Μπαίντεν και μασονικά σημάδια. 

Στην Αμερική λοιπόν είναι διαδεδομένο να υπάρχει η Βίβλος με δερμάτινο εξώφυλλο η οποία  κλείνει με φερμουάρ (Φωτό θέματος) και από κάτω στην επίμαχη φωτογραφία ορκωμοσίας της Κάμαλα Χάρις, υπήρχε το Αμερικανικό Σύνταγμα! 

Χαρακτηριστικό είναι πως την ίδια Βίβλο χρησιμοποίησε ο Τζο Μπάιντεν και κατά τις ορκωμοσίες του ως αντιπροέδρου των ΗΠΑ. 

Αν και το Σύνταγμα τους δεν επιβάλει η ορκωμοσία να γίνεται με το χέρι στη Βίβλο, όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ χρησιμοποίησαν συμβολικά ένα τέτοιο ιερό βιβλίο για την τελετή ανάληψης των καθηκόντων τους στην Ουάσιγκτον.

Σχόλια