Σκοτάδι, τρόμος, πόλεμος, φωτιά, είσαι ανίσχυρος μπροστά σε κάτι πιο ισχυρό από εσένα άνθρωπε

Το άρθρο αυτό δημοσιοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2014! και μπορείτε να το δείτε ολοκληρωμένο με τις φωτογραφίες του και τις παραπομπές του κάνοντας κλικ επάνω στην λέξη ΕΔΩ

Ζούμε εσχατολογικούς καιρούς; ζούμε τις τελευταίες μέρες της σύγχρονης Ατλαντίδας, μήπως απλά ζούμε και δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Γιατί ζούμε, τι είμαστε, που πάμε, από πού ήρθαμε εδώ, τι μας δημιούργησε; 

Πρέπει να είσαι πολυ χαζός, εσύ άνθρωπε που τώρα προσπαθείς να...

διαβάσεις αυτές τις γραμμές και νομίζεις, ότι είσαι το πιο έξυπνο πλάσμα επάνω στον πλανήτη μας. Είναι δεδομένο, πως αυτό που μας δημιούργησε είναι πιο έξυπνο από εμάς. Δεν θα σου κάνω το χατίρι να το ονομάσω θεό, θα το ονομάσω απλά φύση. Τι λες είσαι πιο έξυπνος από την ίδια την φύση, αφού είσαι δημιούργημα της. 


 "Το σύμπαν είναι νοητικό" μας λέει η πρώτη αρχή του κυμβάλειου*, Ερμητισμός και Ερμητικά κείμενα (δες ΕΔΩ).  Ο άνθρωπος είναι μια μικρογραφία του ιδίου σύμπαντος, ή του δημιουργού.  Στη γένεση κεφ. α 26 ο δημιουργός, δημιουργεί τον άνθρωπο...
"καθ εικόνα και καθ ομοίωση". Δηλαδή όλοι μας είμαστε μικροί θεοί όπως συνηθίζει να λέει και ο φιλόσοφος λαός μας.  

Επίσης η φράση του Πλάτωνα "Γνώθι σ ,αυτόν", (να γνωρίζεις τον εαυτόν σου) αφήνει να εννοηθεί ότι γνωρίζοντας τον εαυτό μας γνωρίζουμε το σύμπαν και τους θεούς. Επιστημονικά η κβαντική φυσική,  λέει ότι " ο εαυτός" είναι, ένα στροβίλισμα υποατομικής διάνοιας, και την ονομάζει "η διάνοια του κβαντικού πεδίου".  Ότι αποκαλούμε σώμα, νου,  ψυχή, είναι δημιούργημα του κβαντικού πεδίου. 

«Εν αρχή ην το Χάος» κατά τον αγαπημένο μου Ησίοδο. Τρία στοιχεία όμως συνυπάρχουν, το Χάος, η Γαία και ο Έρωτας. Άραγε ποιος κάνει έρωτα στις μέρες μας; Ποιος φιλοσοφεί το χάος και εντάσσει το σώμα και της ψυχή του μέσα σε αυτό, και κάνω διαχωρισμό, σώματος και της ψυχής γιατί εδώ αρχίζει το κουβάρι να ξετυλίγεται. 

Θα δούμε λοιπόν, πως ο Ησίοδος συμφωνεί, με την σημερινή επικρατούσα θρησκεία στην χώρα μας που λέει, "Εν αρχή υπήρχε το χάος" και την πρώτη ημέρα είπε ο θεός, "εγένετο φως" . Αμέσως βλέπουμε μια βασική συμφωνία, στην αρχή υπήρχε το χάος, όπου χάος δηλαδή σκοτάδι. Λέει πάλι ο Ησίοδος, το "μότο του blog μου", "Οι θεοί τριγυρνούν στη γη κυρίως τις νύχτες" . Φυσικό αφού οι θεοί η, ο θεός, όπως θέλετε, έχουν την δύναμη να παράγουν φως, να περιπλανιούνται στον πλανήτη μας την νύχτα, όταν τα ενεργειακά πεδία των ανθρώπινων δραστηριοτήτων εξασθενούν και αντιλαμβάνονται σε πλήρη κλίμακα, τι συμβαίνει σε αυτή την φάση της ζωής μας. 

Οι νόμοι του Σύμπαντος είναι επτά (7)  (Δείτε δύο σχετικά θέματα μας για το 7 επί της γης ΕΔΩ και ΕΔΩ

1. "Το Παν είναι ο Λόγος. Το σύμπαν είναι Νοητικό". (Πρώτη Αρχή)  
2. "Όπως είναι πάνω, είναι και κάτω. Όπως είναι κάτω, είναι και πάνω".(Δεύτερη Αρχή)  
3. "Τίποτε δεν είναι ακίνητο, όλα δονούνται". Πως η Σελήνη είναι ακίνητη λοιπόν; (δείτε ΕΔΩ) (Τρίτη Αρχή)  
4."Όλα είναι δυαδικά, όλα έχουν δύο πόλους. Όλα είναι ένα ζεύγος αντιθέτων, τα άκρα αγγίζονται".(Τέταρτη Αρχή)  
5. "Όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Όλα έχουν περιόδους ακμής και παρακμής, ανόδου και καθόδου. Όλα κινούνται σαν εκκρεμές. Το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με αυτό της κίνησης προς τα αριστερά. Ο ρυθμός είναι η εξίσωση τους". (Πέμπτη Αρχή)  
6. "Κάθε αιτία έχει το αποτέλεσμα της. Κάθε αποτέλεσμα έχει μια αιτία, όλα γίνονται σύμφωνα με τον Νόμο".(Έκτη αρχή)  
7. "Η γέννηση υπάρχει παντού. Όλα έχουν μια αρσενική και μια θηλυκή αρχή. Η γέννηση εκδηλώνεται σε κάθε επίπεδο". Ότι γενάτε φθείρεται. (Έβδομη Αρχή)  

Ο κόσμος μας έχει την όψη που εμείς πιστεύουμε ότι έχει, αυτό δεν θα πει και πως έτσι είναι. Όσοι από εσάς έχουν καταφέρει να διαβάσουν το βιβλίο, "Ο Κόσμος της Σοφίας" (Δείτε ΕΔΩ) θα θυμούνται πως στο τέλος η μικρή Σοφία ανακάλυψε ένα παράλληλο κόσμο, όταν κατάφερε να περάσει μέσα από ένα κόκκινο αυτοκίνητο. Ο "Γλάρος ωνάθαν" στο best seler του Richard Bach (Δείτε ΕΔΩ) Ανακάλυψε πολλά επίπεδα ζωής μέχρι να πει "Μπορομε ν εμαστε λεύτεροι! Μπορομε ν μάθουμε ν πετομε!"  

 Εμείς λοιπόν έχουμε εγκλωβιστεί στο επτά (7) στον κόσμο που αντιλαμβανόμαστε με αυτές τις αισθήσεις που έχουμε, στο έβδομο επίπεδο ζωής και δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το οκτώ (8) που μας περιμένει. Γράψε ένα οκτώ (8) στο χαρτί, τι θα δεις... την ώρα που ένας κύκλος κλείνει ταυτόχρονα, ένας άλλος κύκλος, ανοίγει, αν σου ξεφύγει και λίγο παραπάνω θα μπερδευτείς, σχηματίζεις το DNA μας μήπως;  
 Ο θεός μας έπλασε και είπε, "αυξάνεστε και πληθύνεστε" γιατί; 
 Ο θεός η οι θεοί, όπως και αν προτιμάτε, είναι φως, εμείς είμαστε μικροί θεοί, όπως έχουμε πει πιο πριν, η ψυχή μας συμβολίζεται με ένα κεράκι, πχ όπως αυτό που ανάβουμε στην εκκλησία η κάπου που θέλουμε να κάνουμε ατμόσφαιρα, ουσιαστικά τι κάνουμε, γεμίζουμε ενέργεια, φως κάποιο χώρο και το κεράκι εφαρμόζει από μόνο του τον, 3ο. κανόνα, "Τίποτε δεν είναι ακίνητο, όλα δονούνται". Όταν αντικρίσουμε πολλά κεράκι μαζί, δεν είναι εύκολο να τα ξεχωρίσουμε ένα ένα, όλα μαζί συγκροτούν μια πιο δυνατή λάμψη, όσες πιο πολλές ψυχές, κεράκια δηλαδή, μαζευτούν τόσο πιο μεγάλη θα είναι η λάμψη. 

Ο σύγχρονος δυτικός άνθρωπος τι κάνει, επάνω στο σώμα του ζωγραφίζει τατουάζ. Το μελάνι είναι φυσικό υλικό και αφομοιώνεται στο σώμα μας, δεν αφήνει την αύρα μας να αποβληθεί σωστά και έτσι το φως μας, που εν ζωή ταυτίζεται με την αύρα μας σκοτεινιάζει, το περιορίζουμε μόνοι μας. Οδηγούμε τον ίδιο μας τον εαυτό στο σκοτάδι, στο (6) γιατί ο "Σατανάς, Διάολος, όπως σας αρέσει πείτε τον), ζούσε στο φως αλλά υπερόπτης, θέλησε να φτιάξει ένα δικό του κόσμο σε μια μέρα λιγότερη για να αποδείξει στον δημιουργό του, ότι είναι καλύτερος, ότι κάνει σήμερα ο σύγχρονος άνθρωπος δηλαδή, εις βάρος της ίδιας του, της φύσης, δεν μπορούσε όμως μέσα στο φως να παράγει φως, έτσι από τότε, ζει στο σκοτάδι. Γιαυτό το λόγο το δέρμα του δεν υπάρχει, δεν τον βλέπει ο ήλιος η βασικότερη πηγή ενέργειας, τι σας λένε όταν κάνετε τα τατουάζ, για ένα χ χρονικό διάστημα να μη τα δει ο ήλιος. Βλέπει μέσα από τα μάτια τα δικά μας, άρα εμείς οι ίδιοι, μπορούμε να τον αποπροσανατολίσουμε. Χρησιμοποιεί μέσα, όπως το χρήμα, για να μας εντοπίζει και να μας παρασύρει στον σκοτεινό του κόσμο. Κατά την ταπεινή μου γνώμη το τατουάζ είναι και το σφράγισμα. 

 Οι Εβραίοι, απαγορεύουν την ταφή ομόθρησκων τους σε εβραϊκά νεκροταφεία, αν έχουν τατουάζ, οι Μουσουλμάνοι θεωρούν μεγάλη κατάρα να φέρει επάνω του τατουάζ, μάλιστα σε πολλές καταγεγραμμένες περιπτώσεις, τους αναγκάζουν να τα βγάλουν με υγρά μπαταρίας. Στα χωριά μας οι μεγαλύτεροι έλεγαν, να προσέχεις τους ανθρώπους που ο θεός τους σημαδεύει και εμείς τι κάνουμε; Βάζουμε μόνοι μας επάνω σημάδια.  

Όπως και να έχει ο σύγχρονος άνθρωπος έχει χάσει τον δρόμο του, οι άνθρωποι φτιάχτηκαν για να τους αγαπάμε και τα αντικείμενα, για να τα χρησιμοποιούμε, και εμείς τι κάνουμε, αγαπάμε τα αντικείμενα και χρησιμοποιούμε τους ανθρώπους. Είναι λογικό αυτή η ανώτερη και εξυπνότερη από εμάς νόηση, την οποία στην αρχή την ονομάσαμε φύση, να στραφεί εναντίον μας σύντομα και να περάσουμε στον νέο νόμο, τον νόμο του Μελχισεδέκ. (Σχετικό ΕΔΩ)     

Καταφέραμε μόνοι μας να αναστρέψουμε την ενέργεια μας και να κάνουμε, την ίδια την φύση μας, να θέλει να στραφεί εναντίων μας, το ερώτημα είναι τι κάνουμε λάθος; Η μήπως ότι κάναμε εξ αρχής ήτανε λάθος;        

           
 *Το κυμβάλειον  είναι το αρχαίο κείμενο το οποίο λέγετε ότι προέρχεται από τον Ερμή τον τρισμέγιστο, μεγάλο δάσκαλο του εσωτερισμού . Λέγετε  "τρισμέγιστο". Σύμφωνα με τον μύθο έχει απαρνηθεί τρεις φορές την ευτυχία και την ειρήνη των εσωτερικών κόσμων που είχε κατακτήσει, για να ενσαρκωθεί και να βοηθήσει και να καθοδηγήσει τον άνθρωπο να βρει τον εσωτερικό δρόμο του. Για αυτό και ταυτίζετε με τον αρχαίο Έλληνα θεό Έρμη ο οποίος ήταν και ο σύνδεσμος μεταξύ θεού και ανθρώπων, "ο αγγελιοφόρος των θεών"   

Το κυμβάλειο διασώθηκε από "τρεις μύστες" οι οποίοι ανέλαβαν να φτάσει στους ανθρώπους . Λέγετε επίσης ότι το κυμβάλειον είναι ένα από τα λίγα χειρόγραφα τα οποία διασώθηκαν από την βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας πριν την καταστροφή της. 

Σχόλια