Δεν θα το παραδεχθούν ποτέ αλλά αυτό δεν αλλάζει την αλήθεια

Αυτά φυσικά που γράφονται στις παρακάτω γραμμές δεν μπορούν να ειπωθούν στις εκπομπές αλλά και να αναρτηθούν στα Social media γιατί θα κατηγορηθούμε και το λιγότερο θα μας ρίξουν προφίλ και κανάλια! Είναι όμως ότι και να κάνουν η αλήθεια!

Επιμελώς κρύβουν ότι...

το 80% περίπου των κρουσμάτων σε απλές κλίνες αλλά και ΜΕΘ είναι αλλοδαποί!

Υπάρχουν περιοχές στην Ελλάδα όπου το 100% των νοσούντων με κορωνοιό είναι αλλοδαποί! (Μύκονος, Σαντορίνη και άλλα νησιά) Ειδικά λόγο οικοδομικών εργασιών όλοι οι εργάτες είναι αλλοδαποί και μεταφέρουν τον ιο.  

Όλοι γνωρίζουμε πως στο κέντρο των Αθηνών το μεγαλύτερο ποσοστό το κατοίκων είναι ελληνοποιημένοι αλλοδαποί και μετανάστες. Δεν είναι λίγα και τα ρεπορτάζ ακόμα και στα κυβερνοφιλικά ΜΜΕ που δείχνουν σκηνές από τις πλατείες του κέντρου με εκατοντάδες μετανάστες να συνωστίζονται χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης. (Μάσκες, αποστάσεις κτλ). Είναι γνωστό εξάλλου ότι διαμένουν υπεράριθμοι σε διαμερίσματα χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο υγιεινής.

Αυτοί είναι τώρα που επιβαρύνουν το Ε.Σ.Υ και προκαλούν ολοκληρωτική καταστροφή στην οικονομία της χώρας!

Φυσικά δεν περιμένω να γίνει αυτό αποδεκτό και να ληφθούν μέτρα από τους καταστροφείς της χώρας και του Έθνους μας! Αλλά είναι η αλήθεια 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου